Om deze risico's te managen zegt 65% van de respondenten duration management in te zetten, 59% diversificatie en 53% dynamisch activa-allocatie.

Tail risks (ofwel staartrisico's) werden in de vorige Risk Monitor nog genoemd als de grootste zorg , maar zijn nu gezakt naar de vierde plek en 31% noemt het een ernstige of aanzienlijke dreiging.

Zeven van iedere tien respondenten stellen dat ze de afgelopen jaren de analyse van staartrisico's hebben verbeterd en 60% heeft een budget binnen het risicobeheer om dit soort risico's te managen..

Om deze risico's te managen zegt 65% van de respondenten duration management in te zetten, 59% diversificatie en 53% dynamisch activa-allocatie. Tail risks (ofwel staartrisico's) werden in de vorige Risk Monitor nog genoemd als de grootste zorg , maar zijn nu gezakt naar de vierde plek en 31% noemt het een ernstige of aanzienlijke dreiging. Zeven van iedere tien respondenten stellen dat ze de afgelopen jaren de analyse van staartrisico's hebben verbeterd en 60% heeft een budget binnen het risicobeheer om dit soort risico's te managen..