Afgelopen week zagen we opnieuw een aantal zwakke macro-economische data in de VS, waardoor de zorgen over de kracht van het economische herstel toenamen.

Deze zorgen lijken de verbazingwekkende stijging van risicovollere activa die we sinds begin maart hebben gezien tot stilstand te hebben gebracht.

Ondertussen zien we dat de rentecurve op overheidsobligaties iets aan het afvlakken is over de afgelopen weken. Rentes zijn aan het dalen na zwakke economische cijfers, voornamelijk aan het lange eind van de curve. Het gevolg is dat de rentecurve iets vlakker kan worden.

Afgelopen week zagen we opnieuw een aantal zwakke macro-economische data in de VS, waardoor de zorgen over de kracht van het economische herstel toenamen. Deze zorgen lijken de verbazingwekkende stijging van risicovollere activa die we sinds begin maart hebben gezien tot stilstand te hebben gebracht. Ondertussen zien we dat de rentecurve op overheidsobligaties iets aan het afvlakken is over de afgelopen weken. Rentes zijn aan het dalen na zwakke economische cijfers, voornamelijk aan het lange eind van de curve. Het gevolg is dat de rentecurve iets vlakker kan worden.