Tevens gaf de ECB aan dat het tot nu toe met het verstrekken van de succesvolle LTRO's voldoende heeft gedaan om de crisis te bevechten.

Volgens de president van de ECB ligt de bal nu bij de overheid en de banken. Wij verwachten dat de ECB de rente voor langere tijd op 1% zal houden.

De opwaartse kracht van de AEX-index neemt duidelijk af. Een zijwaarts gericht koersverloop is op de korte termijn zichtbaar geworden tussen steun 314,37 en eerste weerstand 333,08.

Onder 314,37 wordt het langere termijn beeld neutraal. Pas bij een weekslot onder lange termijn steun 305,55 wordt de trend negatief.

Tevens gaf de ECB aan dat het tot nu toe met het verstrekken van de succesvolle LTRO's voldoende heeft gedaan om de crisis te bevechten. Volgens de president van de ECB ligt de bal nu bij de overheid en de banken. Wij verwachten dat de ECB de rente voor langere tijd op 1% zal houden. De opwaartse kracht van de AEX-index neemt duidelijk af. Een zijwaarts gericht koersverloop is op de korte termijn zichtbaar geworden tussen steun 314,37 en eerste weerstand 333,08. Onder 314,37 wordt het langere termijn beeld neutraal. Pas bij een weekslot onder lange termijn steun 305,55 wordt de trend negatief.