Nouriel Roubini, de universiteitsprofessor die ook bekend staat onder de bijnaam Dr. Doom, gelooft dat de lange rente geleidelijk opnieuw zal beginnen te stijgen, zonder opgave van koersdoel. Volgens Roubini is het nochtans zaak om onderwogen te blijven in aandelen.

Op de rentemarkt heeft zich een keerpunt voorgedaan, waarbij de negatieve trend werd omgedraaid in een positieve trend. De opwaartse beweging in de rente zal zich volgens de meeste analisten niet beperken tot de Verenigde Staten, ook in andere landen zal ze merkbaar zijn.

Nouriel Roubini, de universiteitsprofessor die ook bekend staat onder de bijnaam Dr. Doom, gelooft dat de lange rente geleidelijk opnieuw zal beginnen te stijgen, zonder opgave van koersdoel. Volgens Roubini is het nochtans zaak om onderwogen te blijven in aandelen. Op de rentemarkt heeft zich een keerpunt voorgedaan, waarbij de negatieve trend werd omgedraaid in een positieve trend. De opwaartse beweging in de rente zal zich volgens de meeste analisten niet beperken tot de Verenigde Staten, ook in andere landen zal ze merkbaar zijn.