De Ierse premier Kenny liet weten dat de uitkomst hiervan pas duidelijk zal worden nadat de resultaten van de stresstest bekend zijn gemaakt.

De Ieren zoeken steun van Europa bij het oplossen van de problemen in de bankensector. Daarnaast zijn volgens Theodoor Gilissen Bankiers beleggers bezorgd over de consequenties van het invoeren van het permanente herstructureringsmechanisme (ESM) vanaf 2013.

Details over hoe een herstructurering van de schulden binnen dit mechanisme tot stand zou moeten komen zijn nog onduidelijk en zullen in de komende maanden verder uitgewerkt worden.

De Ierse premier Kenny liet weten dat de uitkomst hiervan pas duidelijk zal worden nadat de resultaten van de stresstest bekend zijn gemaakt. De Ieren zoeken steun van Europa bij het oplossen van de problemen in de bankensector. Daarnaast zijn volgens Theodoor Gilissen Bankiers beleggers bezorgd over de consequenties van het invoeren van het permanente herstructureringsmechanisme (ESM) vanaf 2013. Details over hoe een herstructurering van de schulden binnen dit mechanisme tot stand zou moeten komen zijn nog onduidelijk en zullen in de komende maanden verder uitgewerkt worden.