Er werden namelijk voortdurend zeepbellen geblazen als gevolg van de stroom aan vers gedrukt geld dat door de Amerikaanse centrale bank in de economie wordt gepompt. Andere in de sector van de sociale media zijn weer zeepbellen in de maak en hetzelfde geldt voor de biotechnologie.

Om te vermijden dat deze zeepbellen uiteindelijk volledig uit de hand lopen, is het noodzakelijk dat de FED haar verantwoordelijkheid neemt en zo snel mogelijk de rente verhoogt. Alleen op die manier kan voorkomen worden dat er in de toekomst nog meer zeepbellen worden geblazen.

Er werden namelijk voortdurend zeepbellen geblazen als gevolg van de stroom aan vers gedrukt geld dat door de Amerikaanse centrale bank in de economie wordt gepompt. Andere in de sector van de sociale media zijn weer zeepbellen in de maak en hetzelfde geldt voor de biotechnologie. Om te vermijden dat deze zeepbellen uiteindelijk volledig uit de hand lopen, is het noodzakelijk dat de FED haar verantwoordelijkheid neemt en zo snel mogelijk de rente verhoogt. Alleen op die manier kan voorkomen worden dat er in de toekomst nog meer zeepbellen worden geblazen.