Binnen dit patroon ziet men een vlagpatroon, die momenteel aan de onderkant wordt verlaten (voor mogelijk een lagere bodem). De uitdijende driehoek illustreert toenemende nervositeit resulterend in grotere uitslagen.

Hoewel een lagere bodem mogelijk in aantocht is, wordt de duurzaamheid ervan volgens Theodoor Gilissen Bankiers betwijfeld.

Enerzijds...een trend is intact, totdat het tegendeel blijkt. Wellicht was de recente waarschuwing voor een naderende trendomslag prematuur.

Anderzijds...dit kan gebeuren bij een 'broadening bottom' in ontwikkeling.

Binnen dit patroon ziet men een vlagpatroon, die momenteel aan de onderkant wordt verlaten (voor mogelijk een lagere bodem). De uitdijende driehoek illustreert toenemende nervositeit resulterend in grotere uitslagen. Hoewel een lagere bodem mogelijk in aantocht is, wordt de duurzaamheid ervan volgens Theodoor Gilissen Bankiers betwijfeld. Enerzijds...een trend is intact, totdat het tegendeel blijkt. Wellicht was de recente waarschuwing voor een naderende trendomslag prematuur.Anderzijds...dit kan gebeuren bij een 'broadening bottom' in ontwikkeling.