Daarnaast rapporteren ook Jabil Circuit, Accenture en General Mills. In Europa krijgen we met TUI ook nog eens een interessante naam. Maar de aandacht van de beleggers mag momenteel vooral uitgaan naar het rentefront.

De iShares Barclays Aggregate Bond Fund heeft de stijgende steunlijn neerwaarts gebroken en steunt nu op de voormalige koerstoppen uit 2011 en begin 2012. Een daling onder 111 zou volgens Theodoor Gilissen Bankiers een sterk verkoopsignaal inhouden.

De maandelijkse MACD van de rentevergoeding op de 10-jaars US staatsobligatie krult omhoog en dat wijst op een opwaartse druk in het momentum. In de RSI op weekbasis is een positieve divergentie waargenomen.

Vaak blijkt dit volgens Theodoor Gilissen Bankiers een 'setup' voor een verandering in de richting van de trend. De rente in de V.S. neigt omhoog.

Daarnaast rapporteren ook Jabil Circuit, Accenture en General Mills. In Europa krijgen we met TUI ook nog eens een interessante naam. Maar de aandacht van de beleggers mag momenteel vooral uitgaan naar het rentefront. De iShares Barclays Aggregate Bond Fund heeft de stijgende steunlijn neerwaarts gebroken en steunt nu op de voormalige koerstoppen uit 2011 en begin 2012. Een daling onder 111 zou volgens Theodoor Gilissen Bankiers een sterk verkoopsignaal inhouden. De maandelijkse MACD van de rentevergoeding op de 10-jaars US staatsobligatie krult omhoog en dat wijst op een opwaartse druk in het momentum. In de RSI op weekbasis is een positieve divergentie waargenomen. Vaak blijkt dit volgens Theodoor Gilissen Bankiers een 'setup' voor een verandering in de richting van de trend. De rente in de V.S. neigt omhoog.