Voor we het weten kunnen we volgens professor Stefan Duchateau in een ander beleggingsseizoen terechtkomen. Beurzen worden dan niet meer vooruit gedreven door lagere rente en het vooruitzicht van een conjunctureel herstel, zoals in de afgelopen periode, maar moeten hun opwaarts potentieel realiseren tegen een achtergrond van (licht) hogere rente en een reeds gerealiseerde economische groei.

In het eerste scenario krijg je een algemene vooruitgang, in het tweede scenario wordt de vooruitgang specifiek gerealiseerd in die bedrijven en sectoren die op basis van hun bedrijfswinsten, de marken positief weten te verrassen. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.

Voor we het weten kunnen we volgens professor Stefan Duchateau in een ander beleggingsseizoen terechtkomen. Beurzen worden dan niet meer vooruit gedreven door lagere rente en het vooruitzicht van een conjunctureel herstel, zoals in de afgelopen periode, maar moeten hun opwaarts potentieel realiseren tegen een achtergrond van (licht) hogere rente en een reeds gerealiseerde economische groei. In het eerste scenario krijg je een algemene vooruitgang, in het tweede scenario wordt de vooruitgang specifiek gerealiseerd in die bedrijven en sectoren die op basis van hun bedrijfswinsten, de marken positief weten te verrassen. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.