Op de Nasdaq is Apple een opvallende daler, de koers van dit aandeel blijft onder druk staan. De koers noteert bijna 2,50% lager en krijgt de kaap van 450 dollar opnieuw in het vizier. Nochtans zijn er in de afgelopen dagen verschillende positieve rapporten over Apple verschenen.

De reactie van de financiële markten heeft natuurlijk alles te maken met de mogelijke komst van Janet Yellen als nieuwe voorzitter van de FED. Yellen staat bekend als een voorstander van politieke verruiming en zal mogelijk het quantative easing programma gewoon verder zetten.

Op de Nasdaq is Apple een opvallende daler, de koers van dit aandeel blijft onder druk staan. De koers noteert bijna 2,50% lager en krijgt de kaap van 450 dollar opnieuw in het vizier. Nochtans zijn er in de afgelopen dagen verschillende positieve rapporten over Apple verschenen. De reactie van de financiële markten heeft natuurlijk alles te maken met de mogelijke komst van Janet Yellen als nieuwe voorzitter van de FED. Yellen staat bekend als een voorstander van politieke verruiming en zal mogelijk het quantative easing programma gewoon verder zetten.