Op de richtinggevende 10-jarige bedroeg dat rendement 6,96%, of een daling met 8 basispunten ten opzichte van het niveau van de dag voordien.

Anderzijds bereikte het rendement op de 10-jarige Duitse staatsobligatie het hoogste niveau in zes weken, dit in afwachting van de veiling van staatsobligaties met een looptijd van 2 jaar voor een bedrag van 5 miljard euro. Het rendement op de 10-jarige bereikte 1,55%.

Op de Europese beurzen viel vanmorgen niet veel te beleven, de belangrijkste indices bleven dicht bij het slotniveau van gisteren. De Brusselse beurs opende echter iets lager, met een verlies voor de BEL 20 van ongeveer een kwart procent. Bekaert is momenteel de sterkste stijger binnen de index.

Zetes neemt InCAPTIO over en breidt haar geografische aanwezigheid uit in Centraal-Europa

Zetes kondigde vanmorgen aan dat het InCAPTIO s.r.o. overneemt, een van de bekendste leveranciers van Auto ID-oplossingen voor de supply chain in de Tsjechische Republiek.

Met deze overname beantwoordt Zetes aan de behoeftes van multinationale klanten die een dekking op de Tsjechische en Slowaakse markt zoeken.

Alain Wirtz, CEO van Zetes, merkt op: "Zetes verwerft met InCAPTIO een bedrijf met een uitstekende reputatie en met kernactiviteiten die goed zijn afgestemd op ons bedrijf. Ons nieuwe team in Praag heeft veel ervaring met regionale mobility projecten voor grote multinationale klanten, ook in Rusland dankzij de Russisch sprekende medewerkers . Dit zal ons helpen de Zetes oplossingen in Centraal- en Oost-Europa uit te rollen. InCAPTIO heeft bovendien een belangrijke klantenportefeuille in de grootschalige sector van de autofabricage. Het bedrijf heeft een aanzienlijk groeipotentieel en Zetes zal het helpen om nog meer successen te boeken."

De financiële investering door Zetes zal InCAPTIO in staat stellen haar groeistrategie nieuw leven in te blazen. "Als onderdeel van onze Groep kan InCAPTIO de Zetes oplossingen in haar portefeuille opnemen en haar aanbod beduidend uitbreiden. Het zal gebruik kunnen maken van de synergie die voor haar grote internationale klanten wordt gecreëerd en haar voordeel doen met de expertise die via onze 14 andere Europese filialen beschikbaar is", voegt Alain Wirtz eraan toe.

Op de richtinggevende 10-jarige bedroeg dat rendement 6,96%, of een daling met 8 basispunten ten opzichte van het niveau van de dag voordien. Anderzijds bereikte het rendement op de 10-jarige Duitse staatsobligatie het hoogste niveau in zes weken, dit in afwachting van de veiling van staatsobligaties met een looptijd van 2 jaar voor een bedrag van 5 miljard euro. Het rendement op de 10-jarige bereikte 1,55%. Op de Europese beurzen viel vanmorgen niet veel te beleven, de belangrijkste indices bleven dicht bij het slotniveau van gisteren. De Brusselse beurs opende echter iets lager, met een verlies voor de BEL 20 van ongeveer een kwart procent. Bekaert is momenteel de sterkste stijger binnen de index. Zetes neemt InCAPTIO over en breidt haar geografische aanwezigheid uit in Centraal-Europa Zetes kondigde vanmorgen aan dat het InCAPTIO s.r.o. overneemt, een van de bekendste leveranciers van Auto ID-oplossingen voor de supply chain in de Tsjechische Republiek. Met deze overname beantwoordt Zetes aan de behoeftes van multinationale klanten die een dekking op de Tsjechische en Slowaakse markt zoeken. Alain Wirtz, CEO van Zetes, merkt op: "Zetes verwerft met InCAPTIO een bedrijf met een uitstekende reputatie en met kernactiviteiten die goed zijn afgestemd op ons bedrijf. Ons nieuwe team in Praag heeft veel ervaring met regionale mobility projecten voor grote multinationale klanten, ook in Rusland dankzij de Russisch sprekende medewerkers . Dit zal ons helpen de Zetes oplossingen in Centraal- en Oost-Europa uit te rollen. InCAPTIO heeft bovendien een belangrijke klantenportefeuille in de grootschalige sector van de autofabricage. Het bedrijf heeft een aanzienlijk groeipotentieel en Zetes zal het helpen om nog meer successen te boeken." De financiële investering door Zetes zal InCAPTIO in staat stellen haar groeistrategie nieuw leven in te blazen. "Als onderdeel van onze Groep kan InCAPTIO de Zetes oplossingen in haar portefeuille opnemen en haar aanbod beduidend uitbreiden. Het zal gebruik kunnen maken van de synergie die voor haar grote internationale klanten wordt gecreëerd en haar voordeel doen met de expertise die via onze 14 andere Europese filialen beschikbaar is", voegt Alain Wirtz eraan toe.