In Brussel profiteert Delhaize van enkele positieve analistenrapporten, terwijl ook Bekaert en Mobistar een goede beurt maken.

De rente op Spaanse staatsobligaties is teruggevallen tot het laagste niveau in twee jaar,h hetgeen aangeeft dat het vertrouwen in premier Rajoy opnieuw toeneemt.

In de Verenigde Staten heeft de FED de jaarlijkse stress tests van de banken afgenomen en de uitslagen van die stress tests waren op zich behoorlijk.

Van de grootste 18 Amerikaanse banken was er maar één die uiteindelijk door de mazen van het net is gevallen.

Ally Financial was de enige bank die niet voldeed aan de minimum opgelegde kapitaalbuffer. De banken werden daarnaast getest op prestaties, de belangrijkste kapitaalratio's (moeten minstens boven 5% liggen) en de plannen voor uitkeringen aan de aandeelhouders.

In Brussel profiteert Delhaize van enkele positieve analistenrapporten, terwijl ook Bekaert en Mobistar een goede beurt maken. De rente op Spaanse staatsobligaties is teruggevallen tot het laagste niveau in twee jaar,h hetgeen aangeeft dat het vertrouwen in premier Rajoy opnieuw toeneemt. In de Verenigde Staten heeft de FED de jaarlijkse stress tests van de banken afgenomen en de uitslagen van die stress tests waren op zich behoorlijk. Van de grootste 18 Amerikaanse banken was er maar één die uiteindelijk door de mazen van het net is gevallen. Ally Financial was de enige bank die niet voldeed aan de minimum opgelegde kapitaalbuffer. De banken werden daarnaast getest op prestaties, de belangrijkste kapitaalratio's (moeten minstens boven 5% liggen) en de plannen voor uitkeringen aan de aandeelhouders.