Bij het slot van de handel stond de Euro Stoxx 50 een half procent in de plus, de BEL 20 kon een winst van driekwart procent vasthouden.

De rendementen op Griekse staatsobligaties vielen vandaag terug tot laagste peil sinds maart. De 10-jarige Griekse staatsobligatie leverde nog een rendement op van 16,10%, of 65 basispunten minder dan gisteren. In maart werden de Griekse schulden herschikt.

Ook in andere segmenten van de obligatiemarkt wordt het sentiment positiever. Het rendement op de 10-jarige Spaanse staatsobligatie daalde met vier basispunten tot 5,67%.

Het land slaagde er in om voor een bedrag van 3,88 miljard euro aan obligaties te plaatsen, waar maar op 3,50 miljard was gerekend.

Bij het slot van de handel stond de Euro Stoxx 50 een half procent in de plus, de BEL 20 kon een winst van driekwart procent vasthouden. De rendementen op Griekse staatsobligaties vielen vandaag terug tot laagste peil sinds maart. De 10-jarige Griekse staatsobligatie leverde nog een rendement op van 16,10%, of 65 basispunten minder dan gisteren. In maart werden de Griekse schulden herschikt. Ook in andere segmenten van de obligatiemarkt wordt het sentiment positiever. Het rendement op de 10-jarige Spaanse staatsobligatie daalde met vier basispunten tot 5,67%. Het land slaagde er in om voor een bedrag van 3,88 miljard euro aan obligaties te plaatsen, waar maar op 3,50 miljard was gerekend.