Maar er is meer aan de hand. Het rendement op Griekse staatsobligaties blijft maar stijgen, het rendement op de 10-jarige bevindt zich op het hoogste moment voor de afgelopen twee maanden. Op het eerste gezicht is er geen reden voor de zwakte bij de Griekse staatsobligaties.

The Independent weet echter te melden dat Europa overweegt om de troika zich te laten terugtrekken uit Griekenland, waarbij de Griekse regering zelfstandig de nodige hervormingen zal moeten doorvoeren. Blijkbaar geloven de financiële markten niet dat de Grieken daar in zullen slagen.

Maar er is meer aan de hand. Het rendement op Griekse staatsobligaties blijft maar stijgen, het rendement op de 10-jarige bevindt zich op het hoogste moment voor de afgelopen twee maanden. Op het eerste gezicht is er geen reden voor de zwakte bij de Griekse staatsobligaties. The Independent weet echter te melden dat Europa overweegt om de troika zich te laten terugtrekken uit Griekenland, waarbij de Griekse regering zelfstandig de nodige hervormingen zal moeten doorvoeren. Blijkbaar geloven de financiële markten niet dat de Grieken daar in zullen slagen.