Ian Lyngen, government bond strateeg bij CRT Capital Group LLC in Stamford, Connecticut, is van mening dat de verbeterde groeivooruitzichten voor de Amerikaanse economie op de obligatiemarkten blijven wegen.

Ook Pacific Investment Management Co heeft de prognose voor de VS-economie naar boven aangepast. De evolutie van de lange termijn rente in de VS wordt echter op de voet gevolgd.

Een te snelle stijging van de LT rente kan namelijk de economische groei in de Verenigde Staten gaan afremmen. Lyngen hoopt daarom dat de stijging van de rente in de VS niet te ver gaat reiken.

Ian Lyngen, government bond strateeg bij CRT Capital Group LLC in Stamford, Connecticut, is van mening dat de verbeterde groeivooruitzichten voor de Amerikaanse economie op de obligatiemarkten blijven wegen. Ook Pacific Investment Management Co heeft de prognose voor de VS-economie naar boven aangepast. De evolutie van de lange termijn rente in de VS wordt echter op de voet gevolgd. Een te snelle stijging van de LT rente kan namelijk de economische groei in de Verenigde Staten gaan afremmen. Lyngen hoopt daarom dat de stijging van de rente in de VS niet te ver gaat reiken.