Of Europa een kleine dan wel een grote stap voorwaarts heeft gezet, weten we in de volgende weken. De meeste economen reageren op zijn zachtst gezegd terughoudend en stellen dat de crisis zeker nog niet achter de rug is.

De financiële markten hebben er meer vertrouwen in, de koersen op de Europese beurzen vlogen door het plafond. Ook de euro liet zich van de beste zijde zien.

Belgacom brengt Unified Communication naar de cloud

Belgacom biedt haar zakelijke klanten vanaf nu de mogelijkheid om al hun communicatiemiddelen te bundelen via de cloud. Unified Communication-as-a-Service (UCaaS) heeft voor bedrijven verschillende voordelen.

Ze hoeven niet meer van bij de start te investeren in infrastructuur voor hun Unified Communication-oplossing. De bedrijven krijgen een dienst die perfect op maat van hun huidige behoeften wordt geknipt en gemakkelijk kan worden aangepast naarmate ze evolueren.

UCaaS biedt, net zoals de andere diensten die via de cloud beschikbaar zijn, nog een ander groot voordeel: het bedrijf betaalt een vast bedrag per gebruiker en per maand.

Belgacom lanceert Unified Communication-as-a-Service (UCaaS) voor haar zakelijke klanten. De oplossing bundelt en integreert alle communicatiemiddelen die bedrijven gebruiken in de cloud.

Belgacom biedt een totaaloplossing aan en dat maakt het aanbod zo uniek. Omdat Belgacom alle elementen van de UcaaS-oplossing beheert, van het cloud platform van Belgacom tot het eindpunt bij de klant, hoeft de klant zich geen zorgen meer te maken over het beheer en de kwaliteit van de oplossing. Het laat ook een heel transparante kostenstructuur toe, via een vast bedrag per gebruiker per maand.

Of Europa een kleine dan wel een grote stap voorwaarts heeft gezet, weten we in de volgende weken. De meeste economen reageren op zijn zachtst gezegd terughoudend en stellen dat de crisis zeker nog niet achter de rug is. De financiële markten hebben er meer vertrouwen in, de koersen op de Europese beurzen vlogen door het plafond. Ook de euro liet zich van de beste zijde zien.Belgacom brengt Unified Communication naar de cloud Belgacom biedt haar zakelijke klanten vanaf nu de mogelijkheid om al hun communicatiemiddelen te bundelen via de cloud. Unified Communication-as-a-Service (UCaaS) heeft voor bedrijven verschillende voordelen. Ze hoeven niet meer van bij de start te investeren in infrastructuur voor hun Unified Communication-oplossing. De bedrijven krijgen een dienst die perfect op maat van hun huidige behoeften wordt geknipt en gemakkelijk kan worden aangepast naarmate ze evolueren. UCaaS biedt, net zoals de andere diensten die via de cloud beschikbaar zijn, nog een ander groot voordeel: het bedrijf betaalt een vast bedrag per gebruiker en per maand. Belgacom lanceert Unified Communication-as-a-Service (UCaaS) voor haar zakelijke klanten. De oplossing bundelt en integreert alle communicatiemiddelen die bedrijven gebruiken in de cloud. Belgacom biedt een totaaloplossing aan en dat maakt het aanbod zo uniek. Omdat Belgacom alle elementen van de UcaaS-oplossing beheert, van het cloud platform van Belgacom tot het eindpunt bij de klant, hoeft de klant zich geen zorgen meer te maken over het beheer en de kwaliteit van de oplossing. Het laat ook een heel transparante kostenstructuur toe, via een vast bedrag per gebruiker per maand.