Ook in de Verenigde Staten is het resultatenseizoen grotendeels achter de rug. Vandaag kijken we daarom eens richting Australië, waar met Bluescope Steel toch een interessante naam komt rapporteren.

Daarnaast vermeldt de agenda ook nog de cijfers van heel wat Chinese bedrijven. In eigen land komen later deze onder andere Agfa-Gevaert, Roularta en Van de Velde met cijfers.

Macrocijfers worden belangrijker

De komende week zal een aantal bedrijven in de staart van het resultatenseizoen hun cijfers publiceren. In Nederland zijn dat volgens ABN Amro onder andere Heineken, Ahold, Heijmans en de TKH-groep, in België kijken we uit naar de cijfers van Ackermans & Van Haaren, CFE, Agfa-Gevaert en Kinepolis.

Internationaal springen Dell en Hewlett Packard eruit. Geleidelijk zal de aandacht verschuiven naar de macro-economische indicatoren.

De belangrijkste daarvan zijn komende week de Europese inkoopmanagersindices over augustus, cijfers over de Amerikaanse huizenmarkt in juli en ook de Amerikaanse orders voor duurzame goederen in diezelfde maand.

Ook in de Verenigde Staten is het resultatenseizoen grotendeels achter de rug. Vandaag kijken we daarom eens richting Australië, waar met Bluescope Steel toch een interessante naam komt rapporteren. Daarnaast vermeldt de agenda ook nog de cijfers van heel wat Chinese bedrijven. In eigen land komen later deze onder andere Agfa-Gevaert, Roularta en Van de Velde met cijfers. Macrocijfers worden belangrijker De komende week zal een aantal bedrijven in de staart van het resultatenseizoen hun cijfers publiceren. In Nederland zijn dat volgens ABN Amro onder andere Heineken, Ahold, Heijmans en de TKH-groep, in België kijken we uit naar de cijfers van Ackermans & Van Haaren, CFE, Agfa-Gevaert en Kinepolis. Internationaal springen Dell en Hewlett Packard eruit. Geleidelijk zal de aandacht verschuiven naar de macro-economische indicatoren. De belangrijkste daarvan zijn komende week de Europese inkoopmanagersindices over augustus, cijfers over de Amerikaanse huizenmarkt in juli en ook de Amerikaanse orders voor duurzame goederen in diezelfde maand.