Deze week vrijdag komen de werkloosheidscijfers voor de maand februari, waar uiteraard met grote interesse zal worden uitgekeken.

Dat betekent echter niet dat het doodstil wordt, in de komende dagen en weken gaan nog heel wat kleinere bedrijven komen rapportern. Voor vandaag vermelden we de cijfers van Acadia Pharmaceuticals, plus nog een trits andere kleintjes.

In Europa is de stroom kwartaalcijfers eveneens grotendeels achter de rug, hoewel op het einde van deze maand nog een aantal kleinere Belgische bedrijven moeten komen rapporteren.

Vandaag blijft het een relatief rustige dag, we vermelden slechts de cijfers van ASMI, Thales en Enel Green Power. In eigen land zijn natuurlijk de cijfers van GBL de blikvangers.

Deze week vrijdag komen de werkloosheidscijfers voor de maand februari, waar uiteraard met grote interesse zal worden uitgekeken. Dat betekent echter niet dat het doodstil wordt, in de komende dagen en weken gaan nog heel wat kleinere bedrijven komen rapportern. Voor vandaag vermelden we de cijfers van Acadia Pharmaceuticals, plus nog een trits andere kleintjes. In Europa is de stroom kwartaalcijfers eveneens grotendeels achter de rug, hoewel op het einde van deze maand nog een aantal kleinere Belgische bedrijven moeten komen rapporteren. Vandaag blijft het een relatief rustige dag, we vermelden slechts de cijfers van ASMI, Thales en Enel Green Power. In eigen land zijn natuurlijk de cijfers van GBL de blikvangers.