Verwacht wordt dat de volumes aan verkocht bier over het vierde kwartaal opnieuw zijn gegroeid, meer bepaald met 0,90%. In het derde kwartaal werd een daling van het organisch volume met 0,30% opgetekend, maar er nog nu worden gerekend op het effect van een betere prestatie in Brazilië.

Ondanks een goede mix van prijzen wordt slechts een stijging van de omzet en de genormaliseerde EBITDA met slechts 1,40% en 3,20% verwacht.

KBC Securities heeft slechts een neutraal advies voor het aandeel, met daaraan gekoppeld een koersdoel van 67 euro. Er wordt een relatief optimistische outlook bij AB-InBev verwacht.

Verwacht wordt dat de volumes aan verkocht bier over het vierde kwartaal opnieuw zijn gegroeid, meer bepaald met 0,90%. In het derde kwartaal werd een daling van het organisch volume met 0,30% opgetekend, maar er nog nu worden gerekend op het effect van een betere prestatie in Brazilië. Ondanks een goede mix van prijzen wordt slechts een stijging van de omzet en de genormaliseerde EBITDA met slechts 1,40% en 3,20% verwacht. KBC Securities heeft slechts een neutraal advies voor het aandeel, met daaraan gekoppeld een koersdoel van 67 euro. Er wordt een relatief optimistische outlook bij AB-InBev verwacht.