Hoe de markt op korte termijn verder zal evolueren is uiterst onduidelijk. Bekaert verwacht evenwel niet dat de huidige vertraging zal aanhouden voor het geheel van onze activiteiten.

Bekaerts bewezen veerkracht blijkt vandaag uit de flexibiliteit om optimaal de productiecapaciteit en investeringsuitgaven af te stemmen op de vraag, en door het beperken van het werkkapitaal en de onkosten.

Ondanks de economische omstandigheden is het bedrijf ervan overtuigd dat Bekaerts brede geografische spreiding met sterke aanwezigheid in de groeimarkten, alsook de uitbreiding van de portfolio met productinnovaties en de sterke balans van strategisch belang zullen zijn.

Marktontwikkelingen en klantenvragen worden van zeer nabij opgevolgd zodat opportuniteiten benut worden vanaf het ogenblik dat ze zich voordoen.

Hoe de markt op korte termijn verder zal evolueren is uiterst onduidelijk. Bekaert verwacht evenwel niet dat de huidige vertraging zal aanhouden voor het geheel van onze activiteiten. Bekaerts bewezen veerkracht blijkt vandaag uit de flexibiliteit om optimaal de productiecapaciteit en investeringsuitgaven af te stemmen op de vraag, en door het beperken van het werkkapitaal en de onkosten.Ondanks de economische omstandigheden is het bedrijf ervan overtuigd dat Bekaerts brede geografische spreiding met sterke aanwezigheid in de groeimarkten, alsook de uitbreiding van de portfolio met productinnovaties en de sterke balans van strategisch belang zullen zijn. Marktontwikkelingen en klantenvragen worden van zeer nabij opgevolgd zodat opportuniteiten benut worden vanaf het ogenblik dat ze zich voordoen.