Die verplichting geldt voor iedereen, zelfs voor kinderen die hun ouders in tientallen jaren niet meer hebben gezien. De reden waarom die verplichting is opgelegd, ligt eigenlijk voor de hand. De overheden beschikken zelf niet meer over het geld om de afgesloten sociale contracten na te komen.

Eigenlijk wordt zo teruggegrepen naar de situatie van vroeger, toen de ouders traditioneel hun oude dag in familieverband doorbrachten. Volgens de Amerikaanse econoom Martin Armstrong dreigt ons sociaal veiligheidsnet te bezwijken onder alle mogelijke lasten, zodat naar oude recepten wordt teruggegrepen. Vraag is dan natuurlijk waarom we nog belastingen betalen.

Die verplichting geldt voor iedereen, zelfs voor kinderen die hun ouders in tientallen jaren niet meer hebben gezien. De reden waarom die verplichting is opgelegd, ligt eigenlijk voor de hand. De overheden beschikken zelf niet meer over het geld om de afgesloten sociale contracten na te komen. Eigenlijk wordt zo teruggegrepen naar de situatie van vroeger, toen de ouders traditioneel hun oude dag in familieverband doorbrachten. Volgens de Amerikaanse econoom Martin Armstrong dreigt ons sociaal veiligheidsnet te bezwijken onder alle mogelijke lasten, zodat naar oude recepten wordt teruggegrepen. Vraag is dan natuurlijk waarom we nog belastingen betalen.