Andere landen hebben in de gaten gekregen dat deze strategie geen vervelende neveneffecten had en gingen dus op hun beurt een loopje nemen met de werkelijkheid. Grant Williams merkte eerder deze week op dat de Amerikaanse overheid haar onderdanen tegen heug en meug probeert te overtuigen dat het economisch goed gaat.

Ook in Europa dreigt hetzelfde te gebeuren. De regeringen proberen ons iets wijs te maken, maar de man in de straat weet wel beter. Zijn buikgevoel vertelt hem dat de zaken veel minder goed lopen dan ministers en andere hoogwaardigheidsbekleders hem willen laten geloven.

Andere landen hebben in de gaten gekregen dat deze strategie geen vervelende neveneffecten had en gingen dus op hun beurt een loopje nemen met de werkelijkheid. Grant Williams merkte eerder deze week op dat de Amerikaanse overheid haar onderdanen tegen heug en meug probeert te overtuigen dat het economisch goed gaat. Ook in Europa dreigt hetzelfde te gebeuren. De regeringen proberen ons iets wijs te maken, maar de man in de straat weet wel beter. Zijn buikgevoel vertelt hem dat de zaken veel minder goed lopen dan ministers en andere hoogwaardigheidsbekleders hem willen laten geloven.