Maar wanneer dit klopt, staan we inderdaad dicht bij een instorting.

De overheden fungeren momenteel als een soort brandweer die telkens opnieuw moet tussenbeide komen wanneer er ergens iets fout loopt. Die situatie kan uiteraard niet blijven duren, wanneer uiteindelijk alles moet worden gered zal er er uiteindelijk niets worden gered.

Durden heeft echter ook geen oplossing voor dit probleem, het point of no return is al langer overschreden. Met de FED op kop proberen de centrale banken te redden wat er te redden valt, zonder dat er echter kansen op succes gegarandeerd zijn. Uiteindelijk kan men alleen duimen dat het allemaal goed zal aflopen.

Maar wanneer dit klopt, staan we inderdaad dicht bij een instorting. De overheden fungeren momenteel als een soort brandweer die telkens opnieuw moet tussenbeide komen wanneer er ergens iets fout loopt. Die situatie kan uiteraard niet blijven duren, wanneer uiteindelijk alles moet worden gered zal er er uiteindelijk niets worden gered. Durden heeft echter ook geen oplossing voor dit probleem, het point of no return is al langer overschreden. Met de FED op kop proberen de centrale banken te redden wat er te redden valt, zonder dat er echter kansen op succes gegarandeerd zijn. Uiteindelijk kan men alleen duimen dat het allemaal goed zal aflopen.