De regering zal derdenverzet aantekenen tegen de beslissing van het Hof van Beroep, terwijl de overheidsholding FPIM in cassatie zal gaan. Indien het derdenverzet afhankelijk wordt verklaard, kan alvast 49,90% van Fortis Bank België aan BNP Paribas.

De reactie van de aandeelhouders gegroepeerd rond advocaat Modrikamen is nog niet gekend. Die hebben evenmin gereageerd op de betrokkenheid van Fortis Bank Nederland bij het Madoff-schandaal.

Dit schandaal heeft verder de waarde van het 'oude' Fortis uitgehold. Het ziet er steeds meer naar uit dat de groep rond Modrikamen om een lege doos aan het vechten is.

De regering zal derdenverzet aantekenen tegen de beslissing van het Hof van Beroep, terwijl de overheidsholding FPIM in cassatie zal gaan. Indien het derdenverzet afhankelijk wordt verklaard, kan alvast 49,90% van Fortis Bank België aan BNP Paribas.De reactie van de aandeelhouders gegroepeerd rond advocaat Modrikamen is nog niet gekend. Die hebben evenmin gereageerd op de betrokkenheid van Fortis Bank Nederland bij het Madoff-schandaal. Dit schandaal heeft verder de waarde van het 'oude' Fortis uitgehold. Het ziet er steeds meer naar uit dat de groep rond Modrikamen om een lege doos aan het vechten is.