Symphony zal de acquisities samenvoegen met het bestaande portfoliobedrijf First Advantage, dat zich richt op screening en rekrutering van werknemers.

De mededingingsautoriteiten moet voor de transactie waarschijnlijk toestemming geven.

De analisten van ABN Amro handhaven ook na de verkoop van LexisNexis Risk Solutions de opinie houden voor Reed Elsevier. Zij staan achter de desinvestering omdat het onderdeel geen groei liet zien, inferieure marges overlegde en weinig synergie kende met andere divisies van het uitgeefconcern.

ABN Amro raamt de opbrengst op circa GBP 150 miljoen. Mogelijk wordt een deel van de opbrengst aangewend om eigen aandelen in te kopen.

Symphony zal de acquisities samenvoegen met het bestaande portfoliobedrijf First Advantage, dat zich richt op screening en rekrutering van werknemers. De mededingingsautoriteiten moet voor de transactie waarschijnlijk toestemming geven. De analisten van ABN Amro handhaven ook na de verkoop van LexisNexis Risk Solutions de opinie houden voor Reed Elsevier. Zij staan achter de desinvestering omdat het onderdeel geen groei liet zien, inferieure marges overlegde en weinig synergie kende met andere divisies van het uitgeefconcern. ABN Amro raamt de opbrengst op circa GBP 150 miljoen. Mogelijk wordt een deel van de opbrengst aangewend om eigen aandelen in te kopen.