De onderliggende omzetgroei, een belangrijke pijler, kwam uit op 2%. Dat is in lijn met de verwachtingen. ABN Amro handhaaft het houdadvies voor Reed Elsevier.

De zakelijke trends in de wetenschappelijke en gezondheidstak van de uitgeverij blijven redelijk hetzelfde, net zoals de juridische uitgeefactiviteiten. In de risicodivisie publiceerde Reed Elsevier sterke resultaten met een onderliggende groei van 8%, vooral gedreven door het verzekeringssegment.

De congresdivisie rapporteerde een prima groei in de Verenigde Staten, Japan en Brazilië, terwijl er uit Europa gemende resultaten kwamen. Reed Elsevier handhaaft de outlook voor 2013.

De onderliggende omzetgroei, een belangrijke pijler, kwam uit op 2%. Dat is in lijn met de verwachtingen. ABN Amro handhaaft het houdadvies voor Reed Elsevier. De zakelijke trends in de wetenschappelijke en gezondheidstak van de uitgeverij blijven redelijk hetzelfde, net zoals de juridische uitgeefactiviteiten. In de risicodivisie publiceerde Reed Elsevier sterke resultaten met een onderliggende groei van 8%, vooral gedreven door het verzekeringssegment. De congresdivisie rapporteerde een prima groei in de Verenigde Staten, Japan en Brazilië, terwijl er uit Europa gemende resultaten kwamen. Reed Elsevier handhaaft de outlook voor 2013.