Elsevier spreekt over 'opnieuw een jaar van onderliggende omzet-, winst- en inkomstengroei.' Bij de wetenschappelijke publicaties ziet de uitgever solide groei in abonnementen.

De Juridische tak liet vergelijkbare omzetgroei groei zien als hetzelfde kwartaal vorig jaar.

De uitgever heeft de Europese en Amerikaanse markt onder controle.

De evenementendivisie ziet bescheiden groei in Europa, maar liet beduidend betere prestaties zien in de Verenigde Staten en opkomende markten.

Reed Elsevier heeft in het eerste kwartaal GPB 181 miljoen aan eigen aandelen ingekocht. Dat is bijna de helft van het doel dit jaar van GBP 400 miljoen.

Het tussentijdse trading update van Reed Elsevier bevatte geen verrassingen. ABN Amro heeft een neutraal advies. De waardering van het aandeel is realistisch en het dividendrendement is met 4% goed te noemen.

Elsevier spreekt over 'opnieuw een jaar van onderliggende omzet-, winst- en inkomstengroei.' Bij de wetenschappelijke publicaties ziet de uitgever solide groei in abonnementen. De Juridische tak liet vergelijkbare omzetgroei groei zien als hetzelfde kwartaal vorig jaar. De uitgever heeft de Europese en Amerikaanse markt onder controle. De evenementendivisie ziet bescheiden groei in Europa, maar liet beduidend betere prestaties zien in de Verenigde Staten en opkomende markten. Reed Elsevier heeft in het eerste kwartaal GPB 181 miljoen aan eigen aandelen ingekocht. Dat is bijna de helft van het doel dit jaar van GBP 400 miljoen. Het tussentijdse trading update van Reed Elsevier bevatte geen verrassingen. ABN Amro heeft een neutraal advies. De waardering van het aandeel is realistisch en het dividendrendement is met 4% goed te noemen.