Jacques Cailloux, hoofd Europese economie bij Royal Bank of Scotland, verwacht dat de begrotingsproblemen, weliswaar misschien in een andere vorm gaan terugkeren.

Hij verwijst in dat verband naar het reddingsplan voor Griekenland, dat ook maar tijdelijk soelaas kon brengen. Ook een aantal collega's van Cailloux zijn dezelfde mening toegedaan.

Sylvain Broyer van Natixis is van mening dat Ierland het middelpunt is van een veel groter gebeuren. Broyer is van mening dat het besmettingsgevaar nog niet is geweken, andere Europese landen kunnen op hun beurt in moeilijkheden gaan komen.

Jacques Cailloux, hoofd Europese economie bij Royal Bank of Scotland, verwacht dat de begrotingsproblemen, weliswaar misschien in een andere vorm gaan terugkeren. Hij verwijst in dat verband naar het reddingsplan voor Griekenland, dat ook maar tijdelijk soelaas kon brengen. Ook een aantal collega's van Cailloux zijn dezelfde mening toegedaan. Sylvain Broyer van Natixis is van mening dat Ierland het middelpunt is van een veel groter gebeuren. Broyer is van mening dat het besmettingsgevaar nog niet is geweken, andere Europese landen kunnen op hun beurt in moeilijkheden gaan komen.