Dit herstructureringsplan beoogt om in de fabriek van Rheinbreitbach over de periode 2014-2015 een 150-tal van de 178 jobs te schrappen.

Op 07 december 2011 kondigde Recticel aan dat zijn Automobiel Interiors divisie niet genomineerd werd voor de productie van binnenbekledingscomponenten voor de nieuwe Mercedes C-klasse.

De productie van interieurcomponenten voor de huidige Mercedes C-klasse zal bijgevolg eindigen in 2015; vanwaar de nood om te herstructureren.

Discussies met de ondernemingsraad zullen in de komende weken opgestart worden met het oog op het identificeren van de meest aangepaste begeleidingsmaatregelen, inclusief mobiliteit naar andere Automobielsites van Recticel.

De verbonden herstructureringskosten zullen opgenomen worden in de resultaten van de eerste jaarhelft van 2013.

Dit herstructureringsplan beoogt om in de fabriek van Rheinbreitbach over de periode 2014-2015 een 150-tal van de 178 jobs te schrappen. Op 07 december 2011 kondigde Recticel aan dat zijn Automobiel Interiors divisie niet genomineerd werd voor de productie van binnenbekledingscomponenten voor de nieuwe Mercedes C-klasse. De productie van interieurcomponenten voor de huidige Mercedes C-klasse zal bijgevolg eindigen in 2015; vanwaar de nood om te herstructureren. Discussies met de ondernemingsraad zullen in de komende weken opgestart worden met het oog op het identificeren van de meest aangepaste begeleidingsmaatregelen, inclusief mobiliteit naar andere Automobielsites van Recticel. De verbonden herstructureringskosten zullen opgenomen worden in de resultaten van de eerste jaarhelft van 2013.