Recticel kondigde vanmorgen namelijk aan dat zijn Automobiel 'Interiors'-afdeling de voorbije maanden meerdere nieuwe meerjarencontracten heeft verworven voor de productie van onderdelen voor interieurbekleding voor BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen en Volvo. De nieuwe contracten vertegenwoordigen over hun volledige looptijd een geschatte cumulatieve omzet van EUR 364 miljoen.

Deze onderdelen voor interieurbekleding zullen worden vervaardigd op basis van de gepatenteerde Colo-Sense Lite® Spray-technologie in bestaande fabrieken in China, Tsjechië en Duitsland. Het nieuws werd goed onthaald, koers van Recticel opende vanmorgen bijna 10% hoger.

Recticel kondigde vanmorgen namelijk aan dat zijn Automobiel 'Interiors'-afdeling de voorbije maanden meerdere nieuwe meerjarencontracten heeft verworven voor de productie van onderdelen voor interieurbekleding voor BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen en Volvo. De nieuwe contracten vertegenwoordigen over hun volledige looptijd een geschatte cumulatieve omzet van EUR 364 miljoen. Deze onderdelen voor interieurbekleding zullen worden vervaardigd op basis van de gepatenteerde Colo-Sense Lite® Spray-technologie in bestaande fabrieken in China, Tsjechië en Duitsland. Het nieuws werd goed onthaald, koers van Recticel opende vanmorgen bijna 10% hoger.