Hierdoor wordt Pikolin volledig eigenaar van COFEL. COFEL (Compagnie Financière Européenne de Literie s.a.s.) is marktleider in slaapcomfort in Frankrijk. Zij commercialiseert er de merken EPEDA®, Merinos® en Bultex®.

Afgelopen jaar realiseerde COFEL een netto omzet van EUR 153 miljoen en produceerde het 1,2 miljoen matrassen en 0,3 miljoen latten- en bedbodems. De groep, met hoofdzetel in Parijs, beschikt in Frankrijk over 5 productievestigingen (Langeac, Limoges, Noyen, Perriers en Vesoul) en stelt er circa 850 personen te werk.

Hierdoor wordt Pikolin volledig eigenaar van COFEL. COFEL (Compagnie Financière Européenne de Literie s.a.s.) is marktleider in slaapcomfort in Frankrijk. Zij commercialiseert er de merken EPEDA®, Merinos® en Bultex®.Afgelopen jaar realiseerde COFEL een netto omzet van EUR 153 miljoen en produceerde het 1,2 miljoen matrassen en 0,3 miljoen latten- en bedbodems. De groep, met hoofdzetel in Parijs, beschikt in Frankrijk over 5 productievestigingen (Langeac, Limoges, Noyen, Perriers en Vesoul) en stelt er circa 850 personen te werk.