Vincent Juvyns van JP Morgan Chase Asset Management wijst er op dat er eens te meer sprake was van recordwinsten. De bedrijven die deel uitmaken van de S&P 500 lieten een operationele winst per aandeel optekenen van 29,35 dollar en dat was inderdaad een nieuw record.

Het is al de vijfde keer op zes kwartalen dat er nieuwe operationele recordwinsten opgetekend werden. De economische opleving in de Verenigde Staten verloopt volgens Juvyns misschien traag voor de huisgezinnen, maar de bedrijven hebben alleszins geen reden tot klagen.

Vincent Juvyns van JP Morgan Chase Asset Management wijst er op dat er eens te meer sprake was van recordwinsten. De bedrijven die deel uitmaken van de S&P 500 lieten een operationele winst per aandeel optekenen van 29,35 dollar en dat was inderdaad een nieuw record. Het is al de vijfde keer op zes kwartalen dat er nieuwe operationele recordwinsten opgetekend werden. De economische opleving in de Verenigde Staten verloopt volgens Juvyns misschien traag voor de huisgezinnen, maar de bedrijven hebben alleszins geen reden tot klagen.