Euro stijgt richting 1,3150 dollar

Op de valutamarkten krabbelde de euro verder recht, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3144 dollar betaald, of ruim een kwart procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,491%, of bijna anderhalf procent minder als het slotniveau van donderdag.

Goud en olie opnieuw duurder

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1295 dollar betaald, of ruim 10 dollar meer dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd licht duurder, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 108 dollar betaald of een kwart procent meer dan de slotkoers van donderdagavond.

Euro stijgt richting 1,3150 dollar Op de valutamarkten krabbelde de euro verder recht, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3144 dollar betaald, of ruim een kwart procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,491%, of bijna anderhalf procent minder als het slotniveau van donderdag. Goud en olie opnieuw duurder Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1295 dollar betaald, of ruim 10 dollar meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd licht duurder, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 108 dollar betaald of een kwart procent meer dan de slotkoers van donderdagavond.