Gemaakt van diamanten, safieren en goud weegt ze iets meer dan 15 kilogram. De "The Magpie's Treasure Nest Clock" trok heel wat belangstelling op de veiling, er werd maar liefst 35 keer op geboden alvorens een koper in de zaal de klok kreeg toegewezen.

De klok is maar 52 centimeter groot, maar bezet met 24,95 karaat aan diamanten, 6,02 karaat voor saffieren enzovoort. De klok was de topper op de veiling van dure horloges in Hong Kong. Nooit eerder werd daar op een dergelijke veiling voor een bedrag van meer dan 220 miljoen HK dollar verkocht.

Gemaakt van diamanten, safieren en goud weegt ze iets meer dan 15 kilogram. De "The Magpie's Treasure Nest Clock" trok heel wat belangstelling op de veiling, er werd maar liefst 35 keer op geboden alvorens een koper in de zaal de klok kreeg toegewezen. De klok is maar 52 centimeter groot, maar bezet met 24,95 karaat aan diamanten, 6,02 karaat voor saffieren enzovoort. De klok was de topper op de veiling van dure horloges in Hong Kong. Nooit eerder werd daar op een dergelijke veiling voor een bedrag van meer dan 220 miljoen HK dollar verkocht.