Dit is volgens Royal Bank of Scotland te danken aan gunstige weersomstandigheden en een toename van de landbouwoppervlakte bestemd voor de koffieteelt.

Ook de prijs van een pond suiker steeg vorige week met 1,3 procent. Cacao veerde 0,9 procent op nadat het gewas eerder deze maand aan het laagste prijsniveau sinds juni vorig jaar noteerde.

Bevroren sinaasappelsap of Frozen Concentrated Orange Juice (FCOJ) werd een fractie goedkoper (-0,1 procent) na de forse stijging van een week eerder en katoen sloot de week ongewijzigd af.

Dit is volgens Royal Bank of Scotland te danken aan gunstige weersomstandigheden en een toename van de landbouwoppervlakte bestemd voor de koffieteelt. Ook de prijs van een pond suiker steeg vorige week met 1,3 procent. Cacao veerde 0,9 procent op nadat het gewas eerder deze maand aan het laagste prijsniveau sinds juni vorig jaar noteerde. Bevroren sinaasappelsap of Frozen Concentrated Orange Juice (FCOJ) werd een fractie goedkoper (-0,1 procent) na de forse stijging van een week eerder en katoen sloot de week ongewijzigd af.