Volgens The Association of European Automakers werden er vorige maand 918.280 nieuwe wagens verkocht, wat betekent dat januari 1990 de zwakste januari was sinds 1990. Bovendien is het al de 16de maand op rij dat de autoverkopen jaar op jaar zijn gedaald.

De verkopen van Ford daalden met een recordpercentage van 26%, maar ook Peugeot Citroen en Toyota (beiden minus 16%) lieten een forse daling van de verkopen optekenen. Volgens Credit Suisse moet er op korte termijn geen herstel van de markt worden verwacht.

Volgens The Association of European Automakers werden er vorige maand 918.280 nieuwe wagens verkocht, wat betekent dat januari 1990 de zwakste januari was sinds 1990. Bovendien is het al de 16de maand op rij dat de autoverkopen jaar op jaar zijn gedaald. De verkopen van Ford daalden met een recordpercentage van 26%, maar ook Peugeot Citroen en Toyota (beiden minus 16%) lieten een forse daling van de verkopen optekenen. Volgens Credit Suisse moet er op korte termijn geen herstel van de markt worden verwacht.