Die recessie dreigt zich nu van Zuid- naar Noord-Europa te verspreiden. Carl B. Weinberg, chief economist van High Frequency Economics, is daarover totaal niet verbaasd. Hij stelde al enkelen maanden vast dat de economische output in Duitsland aan het vertragen was.

Zelfs de Duitsers dreigen nu naar een recessie af te zakken en hetzelfde geldt voor België, Frankrijk, Luxemburg, Oostenrijk en zelfs voor Zweden en Finland. Nederland is ons al voorafgegaan, bij onze noorderburen is de economie al twee kwartalen op rij gekrompen.

Die recessie dreigt zich nu van Zuid- naar Noord-Europa te verspreiden. Carl B. Weinberg, chief economist van High Frequency Economics, is daarover totaal niet verbaasd. Hij stelde al enkelen maanden vast dat de economische output in Duitsland aan het vertragen was. Zelfs de Duitsers dreigen nu naar een recessie af te zakken en hetzelfde geldt voor België, Frankrijk, Luxemburg, Oostenrijk en zelfs voor Zweden en Finland. Nederland is ons al voorafgegaan, bij onze noorderburen is de economie al twee kwartalen op rij gekrompen.