Op basis van de prestaties in de eerste negen maanden van 2013 zou de REBITDA voor heel 2013 volgens de beste raming van Tessenderlo Group tot 25% lager kunnen liggen dan in 2012.

Deze raming is gebaseerd op de gebeurtenissen die al werden vermeld bij de publicatie van de halfjaarresultaten voor 2013.

Het segment Gelatine en Akiolis blijft druk ondervinden van de concurrentie. Daarnaast wordt de groep momenteel geconfronteerd met sociale onrust na de aankondiging van het herstructureringsplan om de sulfatenactiviteit in Ham een winstgevende toekomst te garanderen.

Om een antwoord te bieden op de huidige operationele en strategische uitdagingen werkt het management aan een allesomvattend plan om de kosten te verlagen en de liquide middelen te vrijwaren, met inbegrip van een voorstel om de uitkering van het dividend te schorsen

Op basis van de prestaties in de eerste negen maanden van 2013 zou de REBITDA voor heel 2013 volgens de beste raming van Tessenderlo Group tot 25% lager kunnen liggen dan in 2012. Deze raming is gebaseerd op de gebeurtenissen die al werden vermeld bij de publicatie van de halfjaarresultaten voor 2013. Het segment Gelatine en Akiolis blijft druk ondervinden van de concurrentie. Daarnaast wordt de groep momenteel geconfronteerd met sociale onrust na de aankondiging van het herstructureringsplan om de sulfatenactiviteit in Ham een winstgevende toekomst te garanderen. Om een antwoord te bieden op de huidige operationele en strategische uitdagingen werkt het management aan een allesomvattend plan om de kosten te verlagen en de liquide middelen te vrijwaren, met inbegrip van een voorstel om de uitkering van het dividend te schorsen