De realiteit rondom ons wordt steeds onwerkelijker, de fundamentals van vroeger als industriële productie en waardeschepping zijn momenteel van nul en generlei waarde meer. Hun plaats is ingenomen door financiële speculatie en door een gokmentaliteit zonder voorgaande.

Het spreekt voor zich dat een dergelijk scenario op langere termijn geen bestaansrecht heeft, vroeg of laat zal deze schijnwereld op een pijnlijke manier opnieuw met de werkelijkheid geconfronteerd worden. Die confrontatie kan voor de beleggers zeer pijnlijke gevolgen hebben. Er staat een revolver op het hart van de financiële wereld gericht.

De realiteit rondom ons wordt steeds onwerkelijker, de fundamentals van vroeger als industriële productie en waardeschepping zijn momenteel van nul en generlei waarde meer. Hun plaats is ingenomen door financiële speculatie en door een gokmentaliteit zonder voorgaande. Het spreekt voor zich dat een dergelijk scenario op langere termijn geen bestaansrecht heeft, vroeg of laat zal deze schijnwereld op een pijnlijke manier opnieuw met de werkelijkheid geconfronteerd worden. Die confrontatie kan voor de beleggers zeer pijnlijke gevolgen hebben. Er staat een revolver op het hart van de financiële wereld gericht.