Bank Degroof verwacht dat de omzet van RealDolmen met 7,7% is gedaald tot 64 miljoen euro. In alle divisies wordt op een daling gerekend. "Een mogelijk negatieve verrassing kan van de divisie Infrastructure Products komen, waar we rekening houden met een daling op jaarbasis met 8,3%, maar een toename met 9,8% op kwartaalbasis. Professional Services en Business Solutions zullen naar verwachting met respectievelijk 7,2% en 7.0% dalen op jaarbasis,"aldus Jobe.

In de aanloop naar de resultaten verlaagt Jobe tegen het licht van de moeilijker dan verwachte marktomgeving de omzetverwachting. De verwachtingen voor de marges blijven onveranderd.

Bank Degroof verwacht dat de omzet van RealDolmen met 7,7% is gedaald tot 64 miljoen euro. In alle divisies wordt op een daling gerekend. "Een mogelijk negatieve verrassing kan van de divisie Infrastructure Products komen, waar we rekening houden met een daling op jaarbasis met 8,3%, maar een toename met 9,8% op kwartaalbasis. Professional Services en Business Solutions zullen naar verwachting met respectievelijk 7,2% en 7.0% dalen op jaarbasis,"aldus Jobe. In de aanloop naar de resultaten verlaagt Jobe tegen het licht van de moeilijker dan verwachte marktomgeving de omzetverwachting. De verwachtingen voor de marges blijven onveranderd.