De integratie van de overname verloopt in lijn met de verwachtingen, waarbij in het komende jaar de synergie-effecten volledig tot uiting gaan komen. Als gevolg van de terugkoop van een converteerbare obligatie is de netto schuldengraad verbeterd.

Bank Degroof gelooft dat er misverstanden bestaan rond het risicoprofiel van Real Dolmen. Dat misverstand kan door het voorleggen van uitstekende resultaten worden opgelost. Degroof laat Real Dolmen op 'accumulate' staan.

KBC Securities stelde vast dat Real Dolmen een beter dan verwachte trading update gaf. Vanwege de aantrekkelijke waardering blijft KBC Securities koper van het aandeel.

De integratie van de overname verloopt in lijn met de verwachtingen, waarbij in het komende jaar de synergie-effecten volledig tot uiting gaan komen. Als gevolg van de terugkoop van een converteerbare obligatie is de netto schuldengraad verbeterd. Bank Degroof gelooft dat er misverstanden bestaan rond het risicoprofiel van Real Dolmen. Dat misverstand kan door het voorleggen van uitstekende resultaten worden opgelost. Degroof laat Real Dolmen op 'accumulate' staan. KBC Securities stelde vast dat Real Dolmen een beter dan verwachte trading update gaf. Vanwege de aantrekkelijke waardering blijft KBC Securities koper van het aandeel.