Alfea is een bedrijf van 50 medewerkers met een omzet van ongeveer €4,5m. Gevestigd in Bergen levert het BI, ECM en ERP oplossingen en diensten.

De overname van Alfea past in de strategie van RealDolmen om haar singlesource aanbod in de Waalse regio verder uit te bouwen.

Dusver was RealDolmen Wallonië voornamelijk actief in Infrastructure Services en Application Development. Met deze overname worden Business Solutions nu ook een onderdeel van de Waalse portfolio.

De combinatie van Alfea en RealDolmen in Wallonië resulteert in een Waalse entiteit met meer dan 80 ICT-professionals, in staat een volledig ICT-aanbod naar de lokale markt te brengen.

Daar komt bij dat de know-how van Alfea verder dan Wallonië reikt en dus ook RealDolmen klanten in Brussel, Vlaanderen en zelfs Luxemburg kan doen profiteren van wat zij toevoegen aan de groep. RealDolmen klanten krijgen toegang tot een breder gamma aan competenties en technologieën en de huidige Alfea klanten, die nu RealDolmen klanten worden, krijgen toegang tot de natuurlijke uitbreidingen van de momenteel aangeboden diensten, zoals Managed Services, Cloud en Infrastructure Services om er maar enkele te noemen.

Alfea is een bedrijf van 50 medewerkers met een omzet van ongeveer €4,5m. Gevestigd in Bergen levert het BI, ECM en ERP oplossingen en diensten. De overname van Alfea past in de strategie van RealDolmen om haar singlesource aanbod in de Waalse regio verder uit te bouwen.Dusver was RealDolmen Wallonië voornamelijk actief in Infrastructure Services en Application Development. Met deze overname worden Business Solutions nu ook een onderdeel van de Waalse portfolio. De combinatie van Alfea en RealDolmen in Wallonië resulteert in een Waalse entiteit met meer dan 80 ICT-professionals, in staat een volledig ICT-aanbod naar de lokale markt te brengen. Daar komt bij dat de know-how van Alfea verder dan Wallonië reikt en dus ook RealDolmen klanten in Brussel, Vlaanderen en zelfs Luxemburg kan doen profiteren van wat zij toevoegen aan de groep. RealDolmen klanten krijgen toegang tot een breder gamma aan competenties en technologieën en de huidige Alfea klanten, die nu RealDolmen klanten worden, krijgen toegang tot de natuurlijke uitbreidingen van de momenteel aangeboden diensten, zoals Managed Services, Cloud en Infrastructure Services om er maar enkele te noemen.