Dit betekent een daling van de omzet met 9,6%. De financieel-economische crisis laat zich voelen in de terugval van de reclame-omzet en dit zowel in België als in Frankrijk en in mindere mate in een daling van de inkomsten uit de lezersmarkt.

De trends uit het eerste kwartaal reflecteren volgens KBC Securities de moeilijke marktomstandigheden. Het neutraal advies voor het aandeel blijft gehandhaafd, in afwachting van meer informatie over afbouw van de schulden.

Bank Degroof verlaagt vanwege de sterke prestatie van de koers het advies voor Roularta van houden naar reduce. Het koersdoel van 8,90 euro blijft evenwel gehandhaafd. Ook Bank Degroof verwijst naar de moeilijke marktomstandigheden.

Dit betekent een daling van de omzet met 9,6%. De financieel-economische crisis laat zich voelen in de terugval van de reclame-omzet en dit zowel in België als in Frankrijk en in mindere mate in een daling van de inkomsten uit de lezersmarkt.De trends uit het eerste kwartaal reflecteren volgens KBC Securities de moeilijke marktomstandigheden. Het neutraal advies voor het aandeel blijft gehandhaafd, in afwachting van meer informatie over afbouw van de schulden. Bank Degroof verlaagt vanwege de sterke prestatie van de koers het advies voor Roularta van houden naar reduce. Het koersdoel van 8,90 euro blijft evenwel gehandhaafd. Ook Bank Degroof verwijst naar de moeilijke marktomstandigheden.