Aangezien het eerste trimester van 2008 - op groepsniveau - een vrij normale vergelijkingsbasis vormt, bevestigt deze omzetevolutie dat Omega Pharma zwak tot matig recessiegevoelig is.

ING merkte op dat de trading update bij Omega Pharma enigszins teleurstellend was. Het neutraal advies voor het aandeel blijft behouden, inclusief het koersdoel van 24 euro.

Voor Bank Degroof waren de resultaten van Omega Pharma grotendeels conform de verwachtingen. Het koopadvies blijft gehandhaafd, met de opmerking dat het aandeel recent niet heeft deelgenomen aan de rally.

Ook voor KBC Securities lagen de omzetcijfers van Omega in lijn met de verwachtingen. De rating 'accumulate' voor het aandeel blijft gehandhaafd.

Aangezien het eerste trimester van 2008 - op groepsniveau - een vrij normale vergelijkingsbasis vormt, bevestigt deze omzetevolutie dat Omega Pharma zwak tot matig recessiegevoelig is. ING merkte op dat de trading update bij Omega Pharma enigszins teleurstellend was. Het neutraal advies voor het aandeel blijft behouden, inclusief het koersdoel van 24 euro. Voor Bank Degroof waren de resultaten van Omega Pharma grotendeels conform de verwachtingen. Het koopadvies blijft gehandhaafd, met de opmerking dat het aandeel recent niet heeft deelgenomen aan de rally. Ook voor KBC Securities lagen de omzetcijfers van Omega in lijn met de verwachtingen. De rating 'accumulate' voor het aandeel blijft gehandhaafd.