De resultaten bevestigen het positieve standpunt van ING. De huidige discount bedraagt ongeveer 65%, terwijl een discount ten opzichte van de NAV van niet meer dan 50% gerechtvaardigd zou zijn. Het koopadvies blijft staan.

Bank Degroof is van mening dat het dividend van 2,60 euro royaal is gezien de huidige crisis in de scheepvaart. Het neutraal advies voor het aandeel blijft gehandhaafd.

KBC Securities merkt op dat Euronav aan de helft van de NAV noteert. Het koersdoel voor het aandeel blijft gehandhaafd, met een koersdoel van 19 euro.

De resultaten bevestigen het positieve standpunt van ING. De huidige discount bedraagt ongeveer 65%, terwijl een discount ten opzichte van de NAV van niet meer dan 50% gerechtvaardigd zou zijn. Het koopadvies blijft staan. Bank Degroof is van mening dat het dividend van 2,60 euro royaal is gezien de huidige crisis in de scheepvaart. Het neutraal advies voor het aandeel blijft gehandhaafd. KBC Securities merkt op dat Euronav aan de helft van de NAV noteert. Het koersdoel voor het aandeel blijft gehandhaafd, met een koersdoel van 19 euro.