De prognoses klonken eerder onduidelijk, maar het management verwacht verdere zwakte in Graphics. Over de daling van de grondstofprijzen werd niet gerept. ING handhaaft een koopadvies.

Ook Bank Degroof sprak van zeer zwakke resultaten, die vooral beïnvloed werden door eenmalige factoren. Het koopadvies wordt gehandhaafd, maar de prognoses zullen naar beneden aangepast worden.

KBC Securities verwees naar de scherpe omzetdaling. Dat Agfa-Gevaert geen guidance gaf, werd niet bepaald als een verrassing ervaren. KBC Securities zal de omzetverwachting drastisch verlagen, maar handhaaft voorlopig een rating 'accumulate'.

De prognoses klonken eerder onduidelijk, maar het management verwacht verdere zwakte in Graphics. Over de daling van de grondstofprijzen werd niet gerept. ING handhaaft een koopadvies. Ook Bank Degroof sprak van zeer zwakke resultaten, die vooral beïnvloed werden door eenmalige factoren. Het koopadvies wordt gehandhaafd, maar de prognoses zullen naar beneden aangepast worden. KBC Securities verwees naar de scherpe omzetdaling. Dat Agfa-Gevaert geen guidance gaf, werd niet bepaald als een verrassing ervaren. KBC Securities zal de omzetverwachting drastisch verlagen, maar handhaaft voorlopig een rating 'accumulate'.