De zwakke economie is geen goed voorteken voor Tessenderlo, aldus Bank Degroof. Tessenderlo is gevoelig voor bewegingen in de grondstofprijzen. Vanwege de lage waardering en vanwege mogelijk strategisch nieuws dat binnenkort mag worden verwacht, blijft de rating 'accumulate' staan.

Op basis van de kwartaalcijfers die Monsanto bekendmaakte, handhaaft KBC Securities een koopadvies voor Devgen.

Naar aanleiding van de verhoging van de bierprijs zal ING de prognoses voor Duvel optrekken. Het neutraal advies blijft gehandhaafd.

De NAV van Quest for Growth is in december op jaarbasis met 42,60% gedaald, zo merkt KBC Securities op. De rating 'accumulate' blijft gehandhaafd.

De omzetcijfers van Van de Velde kwamen iets onder de verwachtingen van Bank Degroof uit. Vanwege de waardering blijft het positief advies voor het aandeel gehandhaafd (rating: accumulate).

Op 17 februari maakt Van de Velde de definitieve jaarcijfers bekend, zo merkt KBC Securities op. Het koopadvies blijft staan.

De zwakke economie is geen goed voorteken voor Tessenderlo, aldus Bank Degroof. Tessenderlo is gevoelig voor bewegingen in de grondstofprijzen. Vanwege de lage waardering en vanwege mogelijk strategisch nieuws dat binnenkort mag worden verwacht, blijft de rating 'accumulate' staan. Op basis van de kwartaalcijfers die Monsanto bekendmaakte, handhaaft KBC Securities een koopadvies voor Devgen. Naar aanleiding van de verhoging van de bierprijs zal ING de prognoses voor Duvel optrekken. Het neutraal advies blijft gehandhaafd. De NAV van Quest for Growth is in december op jaarbasis met 42,60% gedaald, zo merkt KBC Securities op. De rating 'accumulate' blijft gehandhaafd. De omzetcijfers van Van de Velde kwamen iets onder de verwachtingen van Bank Degroof uit. Vanwege de waardering blijft het positief advies voor het aandeel gehandhaafd (rating: accumulate). Op 17 februari maakt Van de Velde de definitieve jaarcijfers bekend, zo merkt KBC Securities op. Het koopadvies blijft staan.