Een aantal factoren geven echter aanleiding tot enig optimisme, waarbij onder andere de verkopen van auto's en de consumentenbestedingen plots weer een snelle start kunnen nemen.

Hoe dan ook zien de marktomstandigheden voor Melexis er eerder onzeker uit. Bank Degroof accumuleert het aandeel Melexis, maar zal de winstverwachtingen en het koersdoel verlagen.

Ook KBC Securities wacht de conference call om 17u af alvorens de winstprognoses van het aandeel bij te sturen. De rating 'accumulate' en het koersdoel van 7 euro blijven gehandhaafd.

Een aantal factoren geven echter aanleiding tot enig optimisme, waarbij onder andere de verkopen van auto's en de consumentenbestedingen plots weer een snelle start kunnen nemen. Hoe dan ook zien de marktomstandigheden voor Melexis er eerder onzeker uit. Bank Degroof accumuleert het aandeel Melexis, maar zal de winstverwachtingen en het koersdoel verlagen. Ook KBC Securities wacht de conference call om 17u af alvorens de winstprognoses van het aandeel bij te sturen. De rating 'accumulate' en het koersdoel van 7 euro blijven gehandhaafd.