Mark Dow, fund manager bij Pharo Management, is er altijd eerst even sprake van een paniekreactie. Dat gebeurde gisteren ook op Wall Street, waarna de koersen in de tweede helft van de sessie weer aantrokken.

Dow is van mening dat de Europese reddingsplannen niet echt fair zijn en vanuit moreel standpunt zelfs onverantwoord. Het is momenteel echter de enige politiek die kan worden gevoerd.

Er is echter sprake van een evenwichtsoefening, te vroeg of te veel bewegen is niet goed en kan onverwachte neveneffecten hebben.

Te laat en te traag reageren, valt echter eveneens af te raden. Dow is van mening dat op middellange termijn de fundamentals weer de bovenhand gaan krijgen.

Mark Dow, fund manager bij Pharo Management, is er altijd eerst even sprake van een paniekreactie. Dat gebeurde gisteren ook op Wall Street, waarna de koersen in de tweede helft van de sessie weer aantrokken. Dow is van mening dat de Europese reddingsplannen niet echt fair zijn en vanuit moreel standpunt zelfs onverantwoord. Het is momenteel echter de enige politiek die kan worden gevoerd. Er is echter sprake van een evenwichtsoefening, te vroeg of te veel bewegen is niet goed en kan onverwachte neveneffecten hebben. Te laat en te traag reageren, valt echter eveneens af te raden. Dow is van mening dat op middellange termijn de fundamentals weer de bovenhand gaan krijgen.