De koers van het aandeel is over de afgelopen 13 handelsdagen met 36% gestegen en het is maar de vraag of een dergelijke stijging te rechtvaardigen valt. Speculatief is het aandeel koopwaardig, op fundamentele basis krijgt Solvay slechts een neutraal advies.

Bank Degroof merkt op dat het scenario van een overname van de farma niet kan uitgesloten worden. De rating wordt verhoogd van 'houden' naar 'kopen', met een koersdoel van 68 euro.

Volgens KBC Securities is het moeilijk om te voorspellen wat er gaat gebeuren, maar kan de verkoop van de farmapoot de koers van het aandeel in beweging brengen. Het koopadvies voor het aandeel blijft gehandhaafd.

De koers van het aandeel is over de afgelopen 13 handelsdagen met 36% gestegen en het is maar de vraag of een dergelijke stijging te rechtvaardigen valt. Speculatief is het aandeel koopwaardig, op fundamentele basis krijgt Solvay slechts een neutraal advies. Bank Degroof merkt op dat het scenario van een overname van de farma niet kan uitgesloten worden. De rating wordt verhoogd van 'houden' naar 'kopen', met een koersdoel van 68 euro. Volgens KBC Securities is het moeilijk om te voorspellen wat er gaat gebeuren, maar kan de verkoop van de farmapoot de koers van het aandeel in beweging brengen. Het koopadvies voor het aandeel blijft gehandhaafd.